1. Add
  1. Incarcati fisierele si introduceti descrierea comenzii.

  2. Sunt de acord cu prelucrarea datelor personale in conformitate cu regulile de utilizare a site-ului.

Termeni si conditii

Accesarea si folosirea acestui site, implica acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor de mai jos. Pentru utilizarea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.

Informatii generale

Site-ul www.2mprint.ro este proprietatea S.C. 2MDigital SRL, cu sediul in Bucuresti, str. Mahatma Gandhi Nr 1, pct de lucru Str. Mihai Eminescu 63 înregistrată la Registrul Comerţului sub nr. J40/11366/1999, CUI R012511050. Prin intermediul site-ului www.2mprint.ro, S. C. 2MDigital S.R.L., în calitate de vânzător, asigură vânzarea de bunuri și/sau servicii exclusiv clienților persoane fizice și juridice care acceseaza Site-ul în calitate de cumparatori.

Comenzi - Inregistrare si confirmare

Pentru a plasa o comanda, clientul se înregistrează pe site in baza unui cont si a unei parole unice.
Dupa înregistrarea comenzii, clientul primește un mesaj de confirmare.
Nu exista comanda minima impusa. Toate preturile afisate pe site sunt in RON si contin TVA. Preturile afisate nu contin taxele de transport. Aceste taxe vor fi trecute separat pe factura fiscala.
Factura fiscala se emite conform legislatiei in vigoare din Romania si se trimite impreuna cu produsele comandate la adresa de livrare sau se ridica de la sediul firmei.
Conform legilor in vigoare, comanda facuta pe acest website se considera un contract intre utilizator si S.C. 2MDigital SRL si trebuie executata de catre ambele parti. Aceasta inseamna ca si S.C. 2MDigital SRL se obliga sa livreze produsele si serviciile comandate, iar utilizatorul se obliga sa plateasca contravaloarea comenzii.

Inregistrarea ca membru

Pentru crearea contului de client sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, in functie de specificatiile din formularele aferente si sunteti de acord sa furnizati aceste informatii corect si complet.
In cazul in care consideram ca obligatia aceasta nu este respectata, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul la serviciile noastre fara o notificare prealabila, pe perioada determinata sau nedeterminata.

Confidentialitatea datelor personale

S.C. 2MDigital SRL se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor clientilor sai si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti.
Datele solicitate pe acest site sunt: numele, prenumele, numarul de telefon, adresa de email si adresa de livrare.
Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre S.C. 2MDigital SRL numai in scopul declarat al acestui site, pentru a trimite utilizatorului confirmarea si livrarea comenzilor.

Livrarea produselor

Livrarea produselor se face prin curier. Termenele de livrare vor fi comunicate prin email după confirmarea comenzii. Pot aparea întarzieri in livrare cauzate de epuizarea stocurilor de materiale, volumul de lucru, probleme tehnice.

Garantia produselor

Toate produsele comercializate de catre magazinul online www.2mprint.ro beneficiaza de conditii de garantie conform legislatiei în vigoare si conditiilor comerciale ale producatorilor si distribuitorilor.
Conditiile de garantie sunt în conformitate cu prevederile Legii 449/2003 si O.G 21/1992 cu modificarile ulterioare. Conform Legii 449/2003 „in cazul lipsei conformitatii, consumatorul are dreptul de a solicita vanzatorului in primul rand repararea produsului sau are dreptul de a solicita inlocuirea produsului, in fiecare caz fara plata, cu exceptia situatiei in care masura este imposibila sau disproportionata”.
Comandă rapidă